Sezónne menu

Šéfkuchár Martin Šišolák vás pozýva na

Jesenné menu

Polievka Hokkaido

s kokosvým mliekom a škoricové jadierka

Lokša

plnená trhaným kačacím mäsom, nátierka s cibuľkou a cviklový gél

Sous-vide steak z diviaka

v ružovom korení, kapustová štrúdľa, šťuchané zemiaky a jus

Steak z daniela

na šípkovej omáčke, podávaný s maslovou knedľou

Hríbové linguine

zjemnené s creme fraiche, čierne olivy a pecorino syr

Rímsky šalát

s kozím syrom a jablkom, kanadské brusnice, vlašské orechy, medový vinaigrette a tymiánové krutóny

Kačacie prsia

glazované javorovým sirupom, pyré z batátov a poľná kapusta

Čokoládová Marquise

s višňovým coulis

Domáce tvarohové knedlíky

s hnedým a slivkovým ragú