Sezónne menu Šéfkuchár Martin Šišolák vás pozýva na Jesenné menu Stiahnúť jesenné menu v PDF Polievka Hokkaido s kokosvým mliekom a škoricové jadierka Lokša plnená trhaným kačacím mäsom, nátierka s cibuľkou a cviklový gél Sous-vide steak z diviaka v ružovom korení, kapustová štrúdľa, šťuchané zemiaky a jus Steak z daniela na šípkovej omáčke, podávaný s maslovou knedľou Hríbové linguine zjemnené s creme fraiche, čierne olivy a pecorino syr Rímsky šalát s kozím syrom a jablkom, kanadské brusnice, vlašské orechy, medový vinaigrette a tymiánové krutóny Kačacie prsia glazované javorovým sirupom, pyré z batátov a poľná kapusta Čokoládová Marquise s višňovým coulis Domáce tvarohové knedlíky s hnedým a slivkovým ragú